header-int

Marhaban ya Ramadhan

Kamis, 23 Apr 2020, 12:32:05 WIB - 91 View
Share
Marhaban ya Ramadhan

Assalamu alaikum warahmatullahi wabarokatuh, alkhamdulilahirobbil alamin, sholatuwassalamu ala sayyidina Muhammadin wa ala alihi wasahbihi ajma'in. Sedulur kabeh, ora krasa wulan ramadhan wes ngarep mata, prengasa nembe wingi taraweh bareng bareng ujug ujug wes pan taraweh maning. Sejen karo taun sing wes keliwat ramadhan tahun kie kayonge luwih anteb dilakoni, macem macem sebabe siji kondisi saiki mesih medeni karna virus Korona sing akibate pemerintah ngetokna aturan-aturan eben nyebare virus ora tambah meluas, sing biasane pan puasa ana paweh saiki wes pasti laka, sing biasane taraweh jamaah bareng-bareng saiki kongkoni teraweh ning umah bae jamaah karo keluarga, sing biasane perantau pada mudik ya saiki ora olih pada balik. Kampus Politeknik Mitra Karya Mandiri Brebes ngucapna "Marhaban Ya Ramadhan"; muga-muga wulan ramadhan bisa gawe ati tenang, urip tentrem adem ayem, amin ya robbal alamin 


Video Terkait :

PMKM KAMPUS PUSAT : Jl. Jendral No. 441 Ketanggungan Brebes Telp/Fax 0283 4582001 Kode Pos 52263 Email politeknik.mitrakaryamandirri@gmail.com

KAMPUS 2 : Jl. Pangern Diponegoro KM 01 Dukuhturi Bumiayu website : https://poltekmkm-bbs.ac.id

© 2020 Politeknik Mitra Karya Mandiri Follow Politeknik Mitra Karya Mandiri : Facebook Twitter Linked Youtube